Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Amiért szükséged van egy vibrátorra, vegyél vagy rendelj gyorsan az INTIM CENTER szexshopból

2018. október 13. - Intim Center

Vannak okok bőven, amiért szükséged van egy vibrátorra vagy egy szexkütyüre. Kutatások támasztják alá, hogy a vibrátorok és más szexuális segédeszközök egyértelműen növelik a szexuális örömet, akár közösen, akár egyedül használjuk azokat.
VIBRÁTOR RENDELÉS: Az online szexshop webáruház vibrátor választékából itt.
VIBRÁTOR VÁSÁRLÁS: Szexbolt Budapest V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva hétköznap 9-20 óráig, hétvégén 9-18 óráig, az Astoriánál.

A fizikai élmény fokozása pedig kétségtelenül növeli a szexuális elégedettséget. Sokáig élt a köztudatban az a tévhit, hogy az orgazmus és az önkielégítés is a férfiak kiváltsága. Talán ennek köszönhető, hogy még manapság is szégyellni való dolog a női maszturbációról beszélni. Pedig nem csak lelki, hanem testi tüneteket is produkálhat a hosszútávú kielégítetlenség, például felborulhat a hormonháztartás, zavar keletkezhet a menstruációs ciklusban.

A szexuális segédeszközök használatának előnyei A szexuális játékok használatával új, izgalmas lehetőségek nyílnak. Akár egyedül akár partnerrel közösen használod.
Megismered a saját tested, felfedezheted az erogén zónáidat.
Megtapasztalhatod, hogy hol, milyen típusú és mekkora erősségű izgatás van rád pozitív hatással, anélkül, hogy bármiféle elvárással vagy nyomással kellene szembenézned a másik fél részéről.
Színesíti az együttléteket.
A vibrátort használó nőknek általában magasabb a szexuális vágya, ezért gyakoribbak a szexuális együttlétek is. A gyakori szexuális együttlétek pedig növelik az intimitást, ami pedig segít megerősíteni a párkapcsolatot.
Növeli a kötődést a partnereddel. A nagyobb szexuális elégedettség növeli az intimitást, ráadásul ha beszélgetsz róla a pároddal, akkor fejlődik a párkapcsolati kommunikációtok is.
A párkapcsolat elején még izgalmas a szex. Az évek során azonban gyakran monotonná válik. A rutint remekül meg tudja törni egy-egy új szexjáték kipróbálása.
A szexuális segédeszközök bevonása a hálószobában olyan dolgokat hozhat felszínre, amelyet még soha nem tapasztaltatok.
Pozitívan hat az egészségre.
Segít a nők menstruációs fájdalmainak csökkentésében.
A PC izmok erősítése például gésa golyók használatával megakadályozhatja a kor előrehaladtával együtt járó vizeletcsepegést. Ráadásul olyan uralmat biztosít a hüvely felett, ami szex közben a férfiak élvezetét is növeli.
Csökkenti a stresszt.
Javítja az alvás minőségét. Orgazmus közben oxitocin nevű hormon szabadul fel, ami az elégedettség és nyugalom érzését idézi elő. Ez a „szeretethormon” segíti elő a pihentető alvást.
Általánosságban elmondható, hogy azok a párok, akik szexuális játékszereket használnak, hosszútávon sokkal tovább tudják fenntartani a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatban.
Elvitathatatlan előnye ezeknek az eszközöknek, hogy az ellaposodó, unalmas kapcsolatokat fel tudják dobni. Izgalmasabbá tehetik a szexuális együttléteket.
A szexuális játékszerek használta nem csak azt jelenti, hogy új dolgot próbáltok ki, hanem használat közben sokkal több dolgot megtudsz a testedről. Nincs jobb módja, hogy megtanuld a tested jelzéseit.
Az orgazmus hiányban szenvedő nőknél a megfelelő segédeszköz használata, akár szeretkezés közben, elősegítheti az orgazmus könnyebb elérését. A női test megtanulja, hogy milyen elérni az orgazmust. A nők nem kapják ezt készen, mint a férfiak az első éjszakai magömléssel. Nekik ezt meg kell tanulni, és ebben segíthetnek bizonyos segédeszközök.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr1114802478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása