Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Milyen lányoknak tetsző szexkellékek vannak a szexshopban

2018. október 06. - Intim Center

Erotikus szexshop eszközök nőknek, az izgalmasabb együttlétekhez itt rengeteg nőknek ajánlott erotikus eszközt megtalálsz. Az Intim Center budapesti szexshopban van a női örömszerzők kincstára! Egy-egy erotikus eszköz garantáltan felpezsdíti szexuális életedet. Itt mindenki megtalálhatja a hozzá illő, legmegfelelőbb eszközt az egyszerűbb műanyag dildóktól a rezgő tojásokon át, a fantasztikus modern vibrátorokig és szerető fiúkig. Engedd el a fantáziádat és lépj be a szexuális örömök kincsestárába.
A fotón az Intim sex shopban válogat a vevő, és olyan választék van, hogy időbe telik a választás. Milyen lányoknak tetsző szexkellékeket tudtok, hangzik el, vagy írják a gyakori kérdések, szex témakörben. Milyen csaj kielégítő eszközöket tudtok kérdésre, elég különféle válaszok érkeztek.

sexshop-uzletben-valogat-a-vevo

Kellemes a színe, szemet gyönyörködtető a formája, finoman a kezedbe simul, és ha ez még nem minden, használatával további élvezetekhez jutsz. Mi az? A válasz egyszerű: a szexuális segédeszközök legújabb generációja.
- Csoki, főleg orálisan...
- Jó nagy pénisz, hogy kitöltse a vaginájukat, feszítse őket. A méhszáj bökdösés viszont nem mindegyiknek jön be.
- Vibrátor, fésűm nyújtódeszka, dezodoros flakon, fűnyíró... Ezen elgondolkoztam és egyre nagyobb ökörségek jutottak eszembe.
- Banán, répa, uborka, virsli, golyós dezodor, spray, írószerek, üdítős és piás üvegek, zuhanyrózsa, elektromos fogkefe.
- Gazdag pasi, aki mindent megad és mindent elnéz neki.
- Fésűnyél, uborka, virsli, kolbász, banán, különböző üvegek szájai, répa, esetleg ha nagyon merész, akkor teli sörösdoboz, vastagabb dolgok.
- Sok pénz.
- Dekopírfűrészre szerelhető uborka.
- Egy szexshop szexkellékei.
- Szexshop kategóriák az Intim Center Szexshop üzlet 1052. Bp., Károly krt 14. félemelet online sex shop oldaláról: vibrátor, dildó, csiklóizgató, felcsatolható eszköz, intimkészlet, maszturbátor, segédeszköz, anális eszköz, péniszgyűrű, mandzsetta, gésagolyószadómazó termék, ajándék tárgy, potencianövelő, sikosító, szexpatika, szexbaba, szexi fehérnemű.
A világ legismertebb kéjszerszáma a Nyuszi névre hallgató hófehér darab. Az elsőt 25 évvel ezelőtt Japánban dobták a piacra. Azóta rendszeresen másolják, több-kevesebb sikerrel. Világsikerét nemcsak teljesítményének köszönheti, hanem rövid epizódszerepének is. A Szex és New York első évadjának egy részében Charlotte alig tudott leszakadni a Nyusziról.
A szexuális játékok egyik legújabb innovációja a párok számára ajánlott vibrátor, amely hét év fejlesztés után készült el. A női kéjt fokozza, hogy egyszerre nem egy, hanem két helyen éri közvetlen inger: a G-ponton és a csiklón. A rugalmas és hajlékony szilikonból készült darab további előnye, hogy vízálló, szinte hangtalan, és könnyedén ki-be kapcsolható.

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr3814802292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szex shop infók, szexkellékek használata – XO.hu 2017.12.07. 23:40:24

[…] és nem vibrátoros verziójúak is. Teszteltük is a nyuszis vibrátoros péniszgyűrűt. – Milyen lányoknak tetsző szexkellékek vannak – A Gyakori kérdések között szereplőre kapsz humoros vagy csipkelődő válaszokat.  […]
süti beállítások módosítása