Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Szexshop bevásárlás előtti tippek

2018. augusztus 07. - Intim Center

Szexshopban vásárlás előtti tippek. A vibrációs segédeszközök nyújtják a stimuláció legintenzívebb formáját, amellyel gyönyört okozhatunk magunknak, és partnerünknek. A nők esetében a klitorisz és a környező részek olyan erős, közvetlen és fáradhatatlan izgatásban részesülnek, amit gyakran a partner nyelve, keze és pénisze sem tud garantálni.
szexshopban_vasarolnak_a_nok- Nem merek személyesen bemenni egy szexshopba, és venni egy vibrátort. Milyen eszközöket javasoltok az önkielégítésre? - hangzik el sokszor gátlásos emberek szájából, pedig már úgy lehet bemenni egy sex shop üzletbe, hogy nem kell szégyenkezni, de Budapest, Károly krt. 14. sz. alatti üzlet a házban található, diszkrét bejárattal: A félemeleten csak a sexüzlet található, lifttel és a lépcsőházban is felmehetsz. Mielőtt elindulnál gondolt át:
- Milyen izgató szexuális segédeszközt szeretnél? Hüvelyi, csikló, anális, több együtt?
- Méretileg, jól rejthető kis vibrátort akarsz, nem gond ha nagyobb, de jobb is a nagyobb? Nem lesz túl széles a hüvelybe?
- Biztosan aktív vibrátort akarsz, vagy elég egy gésa golyó, ujj-izgató? Esetleg akarsz egy nagyot otthonra, és utazáskor egy kis csikló izgatót is? Vannak behatolásra is használható vibrátorok. Léteznek tojást formázó darabok, ezeket mégis inkább külső izgatásra ajánlják... A teljes cikket itt olvashatod el.
Forrás: Szexpláza oldalon az önkielégítés gyakorlati kézikönyve. További fejezetek itt. Intim Center sex üzlet szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr5914802098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása