Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor gyár, készülnek a szexkütyük az Intim Center szexboltba

2018. május 06. - Intim Center

A mai világban nagyon sok nő nyúl segédeszközökhöz, hogy maradandó szexuális élményt szerezzen, de párok is egyre inkább használják. Nagyon hasznosak és változatosak ezek a kis kütyük, de lehet, hogy valahol titkon téged is érdekel, hogy hogy készülhetnek ezek a szexkütyük? Van egy jó hírünk: most meglesheted! A vibrátor szex vagy önkielégítés már elterjedt, és a segédeszköz vásárlás szexshop Budapest Intim Center szexáru üzletben már nem olyan nagy gond.

A vibrátorokat, dildókat többnyire mindenki ismeri, de hogy itthon is készülnek ilyenek, azt már kevesen tudják. A lenti videó témája, hogy miképp készül a vibrátor a hazai szexgyárban. A rendszerváltás óta gyártanak szexuális segédeszközöket a Győr melletti Börcsön. Milyen a kokainos hatású óvszer? Témák a videóban: guminő, gyár, gyárlátogatás, szex, vibrátor, óvszer, kokain.

Az egyik legelterjedtebb vibrátor típus mind közül a szilikonból készült vibrátorok. A szilikon rendkívül jó minőségű, ebből következik, hogy igen tartós is. Képesek felvenni a testhőmérsékletet és viszonylag könnyen tisztíthatók. A szexuális segédeszközöket gyártó cégek előszeretettel alkalmazzák a gyártás során.
Más a helyzet viszont a gumi vagy latex anyagokból készült vibrátorokkal. Ugyan keményebbek, mint a szilikon, viszont a gyártásuk sokkal kevesebb pénzbe is kerül. De készítenek még vibrátorokat műanyagból, zseléből és ugyanakkor üvegből, fémből és akrilból is. Az újfajta technológia viszont az úgynevezett Nu Skin, egy teljesen új anyag. Emlegetik még Cyberskinnek vagy Ultra Skinnek. Ezek lényege, hogy az anyag élő emberi bőrhöz hasonló érzetet kelt. A technika megint csak előtérbe került, elég, ha csak megnézzük, miként indult a játékszerek története és hova jutott el.

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr6914802274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása