Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Telefonálj vibrátorral, avagy már 10 éve elfogadottak voltak a szexkellékek

2016. november 30. - Intim Center

A sajátos módon magyar pitének aposztrofált 10 éves alkotás sztorija szerint egy gimis fiú találkozik álmai aszonyával. A nő egy kicsit idősebb, egy kicsit férjezett, egy kicsit félrelép, de sebaj - senki sem tökéletes. A lényeg, hogy ott van, látható, tapintható, sőt néha úgy tűnik kapható is, úgyhogy meg kell szerezni mindenáron. És mint ilyen, mi másról is szólhatna, mint a szüzesség elvesztésének vágyáról mindenáron, a szexről, a szerelemről és – valahol nem is olyan mélyen – a felnőtté válásról?

tibor-vagyok-backstage

Ehhez a kellékek a szokásosak: foszforeszkáló óvszer, aranyszínű vibrátor, kirepedő fürdőnadrág és női tanga az egyik, kiéhezett kamaszfiúk, elérhetetlen szilikonbombázó, értetlen felnőttek és szerelmes tinilány a másik oldalon. Mindehhez már csak megfelelő – szigorúan csak bizonyos életkor alatt hallgatható – zenei aláfestés és szabályos időközönként benyögött poénok kellenek, és kész is egy magyar film, szexkütyükkel. További képek és szexkellék ajánló itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr7414802428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása