Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Csikló orgazmus

2016. július 09. - Intim Center

A legismertebb női orgazmusok a hüvelyi és csikló orgazmusok. A legtöbb nőnek a hüvelyi orgazmussal van gondja, azért fordul a csodaklinikához. A szakértő szerint nem létezik olyan nő, aki ne lenne képes megtanulni a hüvelyi orgazmust, ő legalábbis eddig még mindenkivel sikert ért el, bár ez nem technikai kérdés. Szerinte sok nő lámpalázas, mikor élesben, pasival kell gyakorolnia, ezért azt ajánlja, aki mélyebbre akar merülni a hüvelyi örömökben, gyakoroljon műpénisszel, dildóval. De ne az olcsó fajtával, hanem a drágával, ami valóban olyan, mint az eredeti.

noi-orgazmus-tippek

A vibrátor nem ajánlott, mert az rezeg, szemben a férfiak farkával, ami nem. Ráadásul a vibrátor zsibbaszt is, így csak egy darabig nyújt kellemes élményt, utána már nem okoz akkora örömöt, és nem a férfira készíti fel a nőt, holott éppen ez lenne a cél.
A csikló orgazmus térhódításának oka az lehet, hogy a csikló alapvetően kéznél és szem előtt van, már egészen kicsi kortól. A lányocskák egészen korán rájönnek, hogy az ott érzékeny, és kellemes dolog. Ez a későbbiekben is így marad, a csikló mindig érzékeny, sőt némi folyamatos izgatás után meg is merevedik, míg a hüvely viszont csak erősebb vérbőséget okozó izgalmi állapotban válik érzékennyé. A behatolás utáni azonnali orgazmus tehát eleve csak akkor jöhet létre, ha a nő már kellőképpen izgatott a szexhez. Ha ez az izgalmi állapot létre jött, a szakértő szerint sokszor már teljesen mindegy, hogy mit dugunk oda a nőnek, viszonylag ritka, de van olyan nő, aki már a kézzel történő hüvelyi izgatástól is elélvez. Az ujjak egy hímvesszőhöz képest ugye viszonylag kicsik, de ha már elindult az orgazmus folyamata, akkor sokszor már nincs is szükség mechanikus technikára az élvezéshez.
Kérdeztük a szexuálpszichológust, hogy valóban van-e olyan, hogy G pont, mire azt a választ kaptuk, hogy inkább valami olyasmi van.
- G területnek hívnám inkább, és csak akkor fellelhető, ha a hüvely izgalmi állapotban van. Ráadásul ez nem egy konkrét anatómiai képződmény, hanem mindig vándorol, akár aktus közben is - mondta el szexológus hölgy.
Szexkellékek vásárlása ha személyesen szeretnéd megvásárolni, aAz Astoriánál található budapesti szexshop boltban lehetséges. Érdemes belátogatni az üzletbe, mert élvezéshez jó termékek, és különleges darabok vannak még készleten! A cím Intim Center szexüzlet Budapest, V. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr8614802400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása