Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátorral szexel Janka és Emese

2015. december 10. - Intim Center

A szexshopban kapható vibrátorral szexel Janka és Emese, két magyar adult színésznő. A lányok, vagy a vibrációs dildó helyébe képzelheted magad. A vibrátor a tökéletes női orgazmus záloga, a legnépszerűbb szexjátékszer ma már nem tabu. Leszbikus gyönyörű lányok izgatják egymást a vibrátorral.

Kiss-Janka-Uzelman-Emese-leszbi-szex

Az Intimcenter budapesti szexshop hatalmas vibrátor választékából két vibrátorral szexelnek a szőke lányok. Érdekel egy ilyen felállás? Szeretnéd kipróbálni, de nincs kivel és mivel? A mivelhez van tippünk, ha eddig még nem mertél besétálni egy szexshopba, hogy beszerezd a lányok kedvencének tartott elemes jószágot, itt az ideje! A vibrátor egyáltalán nem tabu, sőt, még attól sem kell tartanod, hogy partnered ferde szemmel nézne legújabb szerzeményedre: Az Intim Center szexshop címe 1052 Budapest, 5. kerület Károly krt. 14. félemelet, nyitva minden nap!

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr6614802354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása