Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor iPhone készülékre és alkalmazás

2015. november 19. - Intim Center

Végre észrevette valai a telefonok rezgő funkciójában rejlő lehetőséget, és csinált egy tokot, ami vibrátorrá változtatja a mobiltelefonodat. A vibrátor cikkek és infók újabb bejegyzése!
Izivibe termékmenedzser Remy Waddle elmondja, hogy a telefon úgy képzelte el, hogy egy eredeti termék, nem legyen vulgáris, inkább egyszerű és hatékony. A termék weboldala itt látható.

iPone-vibrator-noknek

A Izivibe dobozhoz tartozik egy hosszú 100% orvosi minőségű szilikonból fogantyú, amely úgy működik, mint egy vibrátor, amikor bekapcsol a telefon rezgések.
Ezek a rezgések vezérelhetők a Izivibe app alkalmazással, ami tud hét különböző intenzitást és kéz nélküli játékot.
A telefon esetében, mint a vibrátor működik, a nékül mint dildó. Az alkalmazás lehetővé teszi más emberek, hogy ellenőrizzék a Izivibe távolról, egy lehetőséget teremtett a hosszú távú kapcsolat pároknak, hogy kapcsolatban maradjon telefonoszex maszturbálás céljából.
Sima a külseje, hipoallergén és ftalát mentes annak érdekében, hogy biztonságban legyen a tested.
Ez úgy néz ki, hogy a tok tetején egy szilikonból készült toldás van. Ez így valójában egy távirányítható vibrátor, és hét különböző intenzitással tud rezegni. Az intenzitást a telefonra telepíthető alkalmazással tudjuk beállítani, ami amúgy arra is alkalmas, hogy valaki a távolból irányítsa a vibrátor részt. Ez mondjuk nem akkora poén, ha valaki feltöri a telefonodat, de a távkapcsolatban élők biztosan értékelni fogják.
A készítők ennél tovább szerencsére nem mentek, így közösségi funkciók vagy achievementek nem kerültek bele az alkalmazásba. A vibris tok árát egyelőre nem tudjuk, csak annyit, hogy valamikor jövő június környékétől lehet majd kapni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr4114802350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása