Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Mo­tör­head vibrátorok

2015. szeptember 28. - Intim Center

A Mo­tör­head a shopjába szexárut is felvett. Saját vib­rá­tor­ral ké­nyez­teti ra­jon­góit a le­gen­dás ze­ne­kar. A Vibrator című számuk miatt ezt mindenképp meg kellett ezt lépniük, a szexkügyük anál vibrátor kategóriát is képviselik. A fantázianeveiket is a számaikról kapták.
vibrator-arus-zenekarA vi­lág­hírű angol rock­ze­ne­kar, a Mo­tör­head tag­jai hi­ány­pótló ter­mé­ket dob­nak pi­acra. Ugyanis nem­so­kára kap­ha­tóak lesz­nek azok a vib­rá­to­rok, me­lyek a ze­ne­kar híres ko­po­nyás emb­lé­má­já­val lesz­nek el­látva.
Az angol Motörhead zenekar tagjai két hónapja jártak Magyarországon, ahol a VOLT fesztiválon adtak koncertet. Akkor még csak pólókat, pulóvereket és egyéb ajándéktárgyakat lehetett venni a bulijuk előtt és után, vibrátor még nem.
De nem lesz ez mindig így! Az angol rockistenek ugyanis úgy döntöttek, szélesítik a rajongóknak szánt termékkínálatot. Limitált Motörhead bort és sört egyébként Budapesten is lehet kapni, de rövidesen láncos-koponyás vibrátorokat és egyéb szexuális játékszereket is piacra dobnak.
Az ötlet már csak azért is érdekes, mert a "világ leghangosabb rockzenekarának" tagjai - élükön Lemmy Kilmisterrel - nem azok a tipikus szépfiúk, így nehezen tudjuk elképzelni, hogy bárki őket képzelné maga elé játszadozás közben...

vibrator-zenesztol

Az Intimcenter szex shop intimcenter.com nem árul ilyet, de kürülnézhetsz a piacon, a szenvedélyben a csúcsot nyújtja szlogenű szexshop.hu, sex shop a Keletinél szexshop.com, orgazmus a boldogság csúcspontja mottójú erotikashow.hu, erotika pláza erotikaplaza.hu, vágyaim vagyaim.hu, diamond sex shop diamondsexshop.hu, szeresd magad szeresdmagad.hu, szex patika szexpatika.hu, intim center sex shop intimcenter.com, szex áruház szexaruhaz.hu oldalakon is. Rendelj házhoz, vagy szállítási pontokra. Vagy ha nincs időd várni, már este kipróbálnál egy vibrátort, akkor az Intim Center budapesti szex bolt a Károly krt. 14. sz. alatt minden nap nyitva tart.

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr914802340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása