Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

A méret a lényeg? Nem mindig! A vibrátorok, dildók mutatószámai

2014. június 14. - Intim Center

A méret a lényeg kérdésen a férfiak hiúságból sokat hezitálnak szex után. A pénisz mérete elég gyakori kérdés, de mos a vibrátorok és dildók mérete lesz a cikk témája.
A vibrátorok és műpéniszek első számú tulajdonsága maga a méret. Méreteken az alap hosszúságot, illetve az átmérőt szokták elsősorban kérdezni. Ezek mellett pedig vannak egyéb felhasználás szempontjából hasznos adatok, melyekkel jobb, ha tisztában vagy, mielőtt kiválasztanál egy cuki darabot.Kezdjük a felmérést az legfontosabb és legkérdezettebb adattal: Mekkora hosszúságú műfarokra gondoltál? Mindenki ugyanis ezzel kezdi a vibrátorok, dildók kategóriazilálását. A péniszek, már a férfiak kiskorától kezdve nagy figyelmet kapnak. Mindenkit csak az érdekel, azt számolgatja, kinek mekkora lehet a csüngő szerszáma. Akár erekciós állapotban és akár lankadtan is többször méregetjük. Az átlagos péniszméret a kutatók szerint 14-17 cm közé esik. (Jegyezzük meg, azért vannak kivételek!)
A hosszúságot a herék tövétől a makk tetejéig szokás számítani élő szövet esetén. Ha ehhez viszonyítanánk a műpénisz hivatalos centijeit false, azaz hamis értéket kapnánk. Sokszor a csomagolásokon felírt méretek a vibrátor kezelőfelületekkel együttes méretet jelölik. A legjobb, ha biztosra szeretnél menni, a behatolási hosszt megállapítani. Ha ez nincs kiírva, akkor nézd meg saját kezedbe véve!
Sok kutatás szerint a férfi kéz araszából, vagy éppen a testmagasságból is kitalálhatjuk a kedvelt szerszám méretet. Ez most úgy hangozhat, mintha azt mondanám, hogy a doboz formájából és nagyságából következtetnénk a benne lévő termékre. Hát, ilyenkor higgy inkább a szemednek! Bontasd ki a csomagot az Intim Center szexshop üzletében és nézd meg alaposabban! Ez a jó a kedvenc belvárosi sexshopomban! Minden szextermék megnézhető, beindítható. Sőt, a dobozokban rejlő vágykeltők és orgazmusszerzők hatalmas választékban megtalálhatók! Több száz darab raktáron is.(Cím: Budapest, V.ker, Károly krt. 14. - közel az Astoriához.) Nyitva minden nap! H - P: 9 - 20, Szo - V: 9 - 18 -ig.
A hosszúság mellett a vastagság játszik még kulcsszerepet a vibrátorok közti döntési folyamatban. De vigyázz! A vastagság kézfogásra és ránézésre is izgató. Döntsd el neked melyik tetszik: a vékony játékos forma, vagy az olyan nagyobb átmérő, mely feszítheti, tágíthatja a behatolási lyukat. Hüvelyi orgazmus átéléséhez a minél nagyobb átmérőt szokás javasolni, a játékosság kedvelőinek, anális behatolásokhoz pedig a vékonyabbakat, esetleg több különböző karral, klitoiszizgatóval rendelkezőket. Ha az intimcenter.com honlapját olvasod és keresel vastagság szerint, azt vedd számításba, hogy az átmérő a legvastagabb pontokat jelöli. Például egy változó, folyamatosan növő, vagy egy-egy helyen vékonyabb formára lelsz, gondolj bele a vele átélt szexmenetbe.
Sőt, a játékosság és kényelem miatt is lehet szimpatikus egy-egy választás.
Belőve tehát a két alap paramétert, a következő adatokat is érdemes átgondolnod:
- Nem mindegy a rezgő szexjáték hajlítottsága (g-pontos izgató része) és a rugalmas vég elhajlási szöge sem. Magához a g-pontos orgazmus eléréséhez konkrétan olyan izgatókat érdemes keresni, melyekre a hajlított vég a leginkább jellemző. A fordulás szöge és kidolgozottsága az orgazmusod kulcspont mérete. (Ha még nem próbáltál hasonlót, most itt a lehetőség: itt nézz körül!)
- A kellemes játszadozáshoz utolsó paraméternek a megfoghatóság mértékével számolhatsz, persze csak akkor, ha nem letapasztható vagy felcsatolhatós a kiválasztott aranyos. Ezen esetekben ugyanis a kéz szabadon kalandozhat az intim testrészeken. A kialakított kényelmes felületek nagysága szó szerint a hosszú játékidőt adja a kezedbe. Kényelmes fogásával az orgazmust elnyújthatja a pihentető önkielégítéshez.
Aki pedig tényleg nem tud ezek után sem választani, annak megoldás lehet a felfújható, vastagítható, vagy éppen péniszgyűrűvel nagyítható, szélesíthető darabok. A különböző péniszgyűrűk, mandzsetták a dildók testére húzva vastagítására, csiklóizgatásra, és hosszításra is megújíthatják régi szexeszközöd.
A teljes vibrátor választékot, a változatos realisztikus dildókat és a péniszgyűrűket kiválaszthatod online webáruházból. Keresgess bátran a termékek leírásaiban, válassz és rendeld meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr4514802314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása