Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Szexuális játékszerekről tippek és tudnivalók

2013. május 03. - Intim Center

szexualis_segedeszkozok_a_furdoszobabanA Szexshop bevásárlás előtti tippek után a szexjátékszer vagy más néven szexuális segédeszköz tippeket, és tudnivalókat ismerhetsz meg.
- Szexjátékszerek tisztítása: A játékszer a tested leginkább megóvandó részén lesz használva, ezért inkább kétszer tisztítsd egyszer használd elvét kövesd. Mindenképpen mosd el használat előtt, és után is, így garantáltan mindig tiszta lesz.
- A játékszered csak a tiéd. Ha akarod nyugodtan mutasd meg a barátodnak vagy barátnődnek, akár a szüleidnek, akinek csak akarod, kézbe fogva semmi gond. De soha ne add kölcsön használatra. Inkább vegyél neki egyet ajándékba, de a tiedet ne használja!
- Élesen határozd el, hogy az anális célra használt eszköz csak a saját anális játékodhoz való, és csak oda! Amit análisan használsz, azt sehol máshol ne! Ha rendszeresen önkielégítesz az ánusz bevonásával is, akkor erre külön eszközt rendszeresíts... A teljes cikket itt olvashatod el.
Forrás: Szexpláza és Stanton Dowd Az önkielégítés gyakorlati kézikönyve. További fejezetek itt. Intim Center sex üzlet szexualitásal kapcsolatos további cikkeket olvashatsz itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr1214802104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása