Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Szerelmi készlet

2012. november 26. - Intim Center

Nature Skin szerelmi készlet élethű, úgynevezett cyber anyag, ami olyan selymes és puha, mint a valódi bőr. A szenzációs anyagnak köszönhetően a természetes bőr jellemzői mostantól bármikor elérhetőek: bársonyos, rugalmas, kellemesen meleg és lágy, gyengéd és simulékony. Az 5 részes készlet tartalma: Állítható rezgéserősségű, enyhén erezett vibrátor ami 17 cm hosszú és 3 cm átmérőjű. Golyós füzér vaginális és anális örömökhöz, 28 cm hosszú, átmérője cca 2 cm.
Kéjgolyók Nature Skin borítással, átmérőjük 3 cm. Rücskös erekciógyűrű, hogy tovább bírd (belső átmérője kb. 1,5 cm, de nagyon rugalmas). Rücskös péniszmandzsetta az eszméletlen szexhez 4,5 cm hosszú, átmérője rugalmas. A szerelmi készletet üzletünkben megvásárlohatod, vagy telefonon megrendelheted. Több féle készlet közül választhatsz, attól függően milyen élvezetek felé szeretnél orientálódni.

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr9714801944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása