Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Pillangó vibrátor

0001. december 03. - Intim Center

Folyamatos élvezés bátraknak, a nőknek készült pillangó vibrátorok közül bámelyik. A legfurcsább szexjátékszerek között is akad olyan, ami első ránézésre elképedést okoz, furcsán néz ki, ám mégis valamilyen módon a kedvünkre való. A  nemi szervek fölé köthető vibrátorokkal szinte folyamatos lehet az élvezés, továbbá  képesek észrevétlenül dolgozni a csiklódon. Kipróbálnád?

A pillangókat kifejezetten azoknak a nőknek fejlesztették ki, akik szeretik a folyamatos stimulációt és kifejezett élvezettel tölti el őket, ha a napi bevásárlás során is orgazmust érhetnek el, ráadásul sorozatban. A vékony és kényelmes, szilikon hevederekkel puncihoz rögzíthető állatka enyhe bizsergéssel repíti a mennyekbe a használóját, de ezen túl is további hét észbontó funkcióval rendelkezik, melyekkel a gyönyör maximumra emelhető. A vezérlés lehetővé teszi, hogy akár zsebből, akár a retikülből is irányítani tudd, így ha nem szeretnél sikítva és térdremegve a postán várakozni, akár ki is kapcsolhatod.

A kedves kinézetű, miniatűr szexuális segédeszközt kifejezetten olyanoknak ajánljuk, akik bármikor csúcsra szeretnének kapaszkodni és elég bátrak ahhoz, hogy a vízálló kis ketyerét bugyi helyett viseljék!

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr3514802416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása