Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vibrátor rendelés és vásárlás, minden nap nyitva

Vibrátor shop és üzlet

Vibrátor shop és üzlet

Mini vibrátor

2013. január 31. - Intim Center

mini_vibrator_sex_shopQuantum minivibrátor rózsaszín színben. VVibe therapy gyártmány.
Modern elegáns, divatos szexjáték hölgyeknek! Kicsi a szexkellék, de erős! Rózsaszín, kis vibrátor, mely a kézitáskában is kényelmesen elfér. Szilárd, kiváló rezgésvezető anyagból. 7 vibrációs fokozattal. A vibrátor extra halk motorral készül, a diszkrét használatért. 8,6 cm hosszú, átmérője 2 cm. Elemek a csomagban találhatók.
A kis méretű vibrátorok széles vélasztéka áll rendelkezésére az Intim Centerben. Ezt a terméket az üzletünkben megvásárolhatja, vagy telefonon megrendelheti.
További bejegyzések vibrátor támában: Távirányítós vibrátoros tojás az Intim Center  választékában itt - Miyen vibrátort válasszak a szexboltból - Adhatok vibrátort ajándékba -  Lelo Smart Wand masszírozó vibrátor - Close2You Triole rózsa vibrátor - Csikló és G-pont izgató We-Vibe Thrill vibrációs szexkellék - A vibrátorral hárman az ágyban vélemények.

A bejegyzés trackback címe:

https://vibri.blog.hu/api/trackback/id/tr8914801956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása